About us

Bureau Petrol, de fundamenten…

Architect Luc Thienpondt runt al meer dan 15 jaar zijn eigen architectenbureau in Strombeek-Bever. Plan A is gespecialiseerd in moderne nieuwbouwwoningen, complexe verbouwingen en grote renovatiedossiers voor particulieren, bedrijven en de overheid. Door de uitbouw van een kernteam van ingenieur-architecten dat gespecialiseerd is in stabiliteitsstudies, EPB-verslaggeving, rioleringskeuringen en veiligheidscoördinatie werd in 2013 het startschot gegeven van Bureau Petrol, een onafhankelijk studiebureau. 

 

Bureau Petrol, door én voor architecten…

Bureau Petrol biedt een waaier aan bouwkundige specialisaties en heeft een uitgebreide portfolio opgebouwd met mooie referenties in de privé- en overheidssector. Als multidisciplinaire sparringpartner van de gouden driehoek architect – bouwheer – aannemer brengen we expertise en ervaring aan uw ontwerptafel én op de werf. We zijn een meedenkende partner die onafhankelijk adviseert over uw creatief ontwerp, de technische realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieconcept ondersteunt en de nodige certificaten en attesten aflevert. 

 

Bureau Petrol, een kenniscentrum voor de bouwsector…

Bureau Petrol is een kenniscentrum voor en door de bouwsector en bundelt de krachten van stabiliteitsingenieurs, rioleringskeurders, veiligheidscoördinatoren en EPB-verslaggevers onder één dak waardoor uw dossier in goede handen is. Wij investeren dagelijks in opleidingen en volgen de wetgeving op de voet waardoor u kan rekenen op ons professioneel advies.

 

Een werkdag met Bureau Petrol…

KWALITEIT Met stip op nummer één, van start tot aflevering. 
RESULTAAT We zetten alles op alles om de beste bouwoplossing te vinden.
COÖRDINATIE Wij zijn uw centrale aanspreekpunt dat alles regelt van a tot z.
PROFESSIONEEL We zijn een ervaren sparringpartner voor de bouwsector.
EXPERTISE Wij hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in ons vakgebied. 

 

Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Grimbergen zetten we onze expertise in voor elk project in de ruime regio rond Vlaams-Brabant en Brussel. Team Petrol is klaar voor uw opdracht!

Meer weten over onze expertises?
Start hier >>

About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x