EPB-Verslaggeving

EPB-verslaggever voor nieuwbouw en renovatie

Bureau Petrol geeft onafhankelijk en deskundig advies aan architecten en bouwheren op het vlak van isolatie, ventilatie en hernieuwbare energie van woningen en appartementen. EPB-specialisten maken een energie-identiteitskaart van uw gebouw gebaseerd op het ontwerp van de architect met materialen en installaties. We starten met een voorstudie, van berekenen van isolatiediktes tot bouwknopen, en dienen na realisatie een elektronisch verslag in bij het Vlaams Energieagentschap. Na de werken stellen we een volledig onderbouwd EPB-dossier op.  

>> EPB-verslaggeving is zoveel meer dan een administratieve papiermolen. Wij brengen pijnpunten in kaart, geven alternatieve oplossingen op maat en zetten u op weg naar een nul-energiewoning. 

 

Waarvoor mag u Bureau Petrol bellen?

  • Advies energieprestatie en binnenklimaat gebouw
  • Bespreken EPB-voorstudie met aandacht voor pijnpunten
  • Energiezuinig isoleren en ventileren met K-peil, E-peil 
  • Startverklaring ten laatste 8 dagen voor aanvang werkzaamheden
  • Simulaties met andere materialen, installaties 
  • Opvolging en bijsturing tijdens de werkzaamheden
  • EPB-aangifte opmaken en indienen binnen 6 maanden na oplevering

>> Heeft u recht op subsidies, premies of belastingvermindering? Bureau Petrol heeft de expertise en de ervaring en begeleidt u graag in dit traject.

 

De fundamenten van Bureau Petrol

Een erkende EBP-verslaggever berekent haarfijn of de vooropgestelde energiemaatregelen voor uw bouwproject voldoen aan de strenge EPB-eisen. Ja? Geweldig! Nee? Geen probleem, wij staan u vanaf de ontwerpfase bij met raad en daad en presenteren energiezuinige alternatieven. Wij houden van open communicatie in duidelijke taal en heldere afspraken met respect voor deadlines. 

 

Bureau Petrol doet EPB-verslaggeving in een ruime regio rond Leuven, Brussel en Mechelen en zorgt ervoor dat u hoge boetes vermijdt, luchtdicht bouwt, thermisch isoleert en energiezuinig ventileert. 

De kostprijs voor een EPB-verslaggeving?
Vraag vrijblijvend een offerte >>

EPB-Verslaggeving Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x