Rioleringskeuring

Rioleringskeuringen voor particulieren

Is er een correcte scheiding tussen het hemelwater en afvalwater? Is uw privé-riolering klaar om aangesloten te worden op het openbaar rioleringsstelsel? Zijn de infiltratie- en drainagevoorzieningen juist gepositioneerd? Bureau Petrol controleert of uw riolering conform is met de wettelijke richtlijnen. Wij zijn niet enkel verantwoordelijk voor de technische keuring, maar geven ook professioneel afkoppelingsadvies aan architecten, bouwheren, projectleiders en studiebureaus in de ontwerpfase van hun nieuwbouw- of renovatieproject. In het kader van afkoppelingsprojecten geven we afkoppelingsadvies.  

>> In Vlaanderen is een rioleringskeuring wettelijk verplicht. Wij komen graag langs in een zeer ruime regio rond Brussel, Leuven en Mechelen. 

 

Waarvoor mag u Bureau Petrol bellen?

  • Keuring riolering bij nieuwbouwprojecten en belangrijke renovaties
  • Hemelwater en afvalwater scheiden
  • Haalbaarheidsstudie 
  • Advies rioleringsontwerp 
  • Foutopsporing riolering 
  • Advies technische aanpassingen na afkeuring 

>> Het waterafvoersysteem moet volledig geplaatst zijn op het moment van de keuring, van de aansluiting aan straat tot afvoerbuizen van sanitaire toestellen. 

 

De fundamenten van Bureau Petrol

Gespecialiseerde medewerkers van Bureau Petrol arriveren goed gedocumenteerd op uw werf. As-built rioleringsplan, bouwvergunning en foto’s van uw nieuwbouw- of renovatieproject? Driedubbel check! Met betrouwbare testen zoals rooktoestellen controleren we uw rioleringsstelsel en bezorgen we u een conformiteitsattest. Is uw riolering afgekeurd? Wij zetten al onze technische kennis in en zoeken mee naar oplossingen in overeenstemming met technische en wettelijke voorschriften.  

 

Een rioleringskeuring aanvragen? De expertise van onze gecertificeerde en door VLARIO erkende werknemers is slechts één telefoontje verwijderd. 

De kostprijs voor een rioleringskeuring?
Vraag vrijblijvend een offerte >>

Rioleringskeuring Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x