Veiligheidscoördinatie

Veiligheidscoördinator voor uw bouwproject

Bureau Petrol is uw vaste veiligheidscoördinator en begeleidt uw bouwproject van de ontwerpfase tot de oplevering van de werken. Vakspecialisten detecteren potentieel onveilige elementen in het architectenplan en formuleren na een grondige screening preventiemaatregelen steeds met uw budget, planning en de technische haalbaarheid in het achterhoofd. We coördineren de interactie tussen diverse aannemers en zorgen voor een veilige werkplaats door proactief risico’s te signaleren. 

>> De aanstelling van een veiligheidscoördinator is wettelijk verplicht wanneer er ten minste twee aannemers betrokken zijn bij het bouwproject.

 

Waarvoor mag u Bureau Petrol bellen?

  • Risicoanalyse en preventiemaatregelen voorstellen
  • Algemeen en specifiek veiligheids- en gezondheidsplan opmaken
  • Openen van een coördinatiedagboek 
  • Opvolgen werkzaamheden tijdens werfbezoeken
  • Maken van werfverslagen 
  • Postinterventiedossier samenstellen 
  • Advies voor gebruik en onderhoud van gebouw 

>> Bureau Petrol volgt uw planning nauwgezet op met veiligheid én kwaliteit als topprioriteit. Onze veiligheidscoördinator komt systematisch langs op uw werf en stuurt bij waar nodig.

 

De fundamenten van Bureau Petrol

Bureau Petrol is uw centrale aanspreekpunt tijdens het volledige bouwproces. Met kennis over een actueel wettelijk kader kunnen we kwalitatieve veiligheidsstudies maken. Bovendien hebben we de juiste skills en competenties in huis om een veilige werkomgeving te creëren om het risico op arbeidsongevallen te beperken. Wij nemen alle kopzorgen weg en dragen als mooie surplus bij tot onderlinge communicatie en overleg met alle betrokken partijen.  

 

Bureau Petrol deelt zijn kennis en expertise graag met architecten, bouwheren en particulieren in Vlaams-Brabant en Brussel.

De kostprijs voor een veiligheidscoördinator?
Vraag vrijblijvend een offerte >>

Veiligheidscoördinatie Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x